Immuunsysteem en Sportvasten - PB Lifestyle

Immuunsysteem en Sportvasten

Gezond immuunsysteem door sporten en vasten

Goed nieuws, de sportscholen zijn weer open. Het moment om onder begeleiding de lockdown kilo’s aan te pakken, idealiter door een combinatie van sporten en vasten. Deze trainingsmethode heeft namelijk gunstige effecten op de stofwisseling en conditie. Vasten in combinatie met sporten is de meest krachtige methode om alle koolhydraten uit de spier weg te trainen en te switchen naar maximale vetverbrandingscapaciteit. Ook biedt het veelbelovende kansen tegen welvaartsziekten en virussen.

“De wetenschappers en medici roepen dat overgewicht, te veel buikvet en onderliggende ziektes als diabetes en hart- en vaat lijden, je extra kwetsbaar maken voor virusinfecties. Toch is er nauwelijks advies over hoe je dit snel en effectief kunt aanpakken. Sportvasten is wetenschappelijk bewezen effectief bij overgewicht en met name tegen inwendig buikvet, diabetes, hoge bloeddruk en cholesterol. De resultaten zijn er al binnen tien dagen, met sporten en vasten,” aldus Drs. Remco Verkaik van Fittergy Group, die oproept om gezonder te gaan leven én regelmatig te Sportvasten om virussen minder kans te geven.

Visceraal vet en virussen
Het inwendige buikvet verhoogt de risicofactoren voor virussen en welvaartsziektes. Te veel overtollig visceraal vet zorgt voor ontstekingsreacties. Verschillende hoogleraren hebben naar de intensive-care afdelingen gewezen, waar relatief gezien meer mensen met corona terecht kwamen die niet fit en te zwaar waren. Gezonder leven, sporten en vasten zorgen ervoor dat een virus minder kans heeft zwaar toe te slaan. Na de intelligente lockdown periode kijken we anders naar de wereld. Voor veel mensen is dit een goed moment om de tijd die er nu is te gebruiken voor een lifestyle verandering. Meer bewegen, sporten en een aanpassing in het dagelijkse voedingspatroon.

Junkdagen en vasten
De mens is nog steeds gevormd op basis van zijn oergenen. Hij functioneert het best als perioden van veel eten (welvaart) ook regelmatig afgewisseld worden met sporten en vasten (korte periode van hongersnood). Juist door te switchen tussen voedseloverschot en vasten blijft het lichaam optimaal functioneren. Je kunt Bourgondisch leven zonder dat je daar problemen van ondervindt. De wetenschappers noemen dit “feast and famine”. Tijdens vasten worden allerlei stofwisselingsprocessen actief die horen bij een gezondere stofwisseling, waardoor de mentale en fysieke weerstand verbetert.

Sportvasten by Fittergy

Sportvasten by Fittergy is een op wetenschappelijk onderzoek gebaseerd integraal stofwisseling- en trainingsprogramma, ontwikkeld door Drs. Remco Verkaik. Met Sportvasten train je je lichaam om binnen tien dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding, ondersteund met speciale voedingssupplementen. Door deze switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding. In totaal hebben 50.000 mensen deze trainingsmethode al omarmd.

De gemiddelde resultaten waren als volgt:

  • Gemiddeld 2 tot 6 kilo gewichtsverlies;
  • Meer energie & een fitter gevoel;
  • Verbeterde sportresultaten;
  • Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Detox nieuwjaarsactie

Wil jij met meer energie en ‘lichter’ het nieuwe jaar in? Meld je dan nu aan voor dit nieuwjaarsdetoxprogramma!

PB Lifestyle draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders