Gezondheidsscan voor bedrijven - PB Lifestyle

Gezondheidsscan

PB lifestyle biedt een gezondheidsscan aan voor bedrijven die meer inzicht in de gezondheid van hun medewerkers willen krijgen. 

Kies voor minder verzuim en dus een vitaler bedrijf!
Door een gezondheidsscan uit te voeren wordt direct duidelijk in hoeverre medewerkers stressklachten ervaren en hoe het met hun fysieke gezondheid gesteld is. Hierdoor kan tijdig actie worden ondernomen, u bespaart daardoor veel ellende en tijd.

Waarom een gezondheidsscan?

Wat houdt de gezondheidsscan in?

1. Een full body scan:

  • Gewicht.
  • Vetpercentage.
  • Spiermassa.
  • Visceraal vet.
  • Bloedglucose meting (pre-diabetes).
2. Stresstest: door middel van een vragenlijst, wordt zowel de fysieke als mentale gezondheid in kaart gebracht. 

Uitslag gezondheidsscan

Kies voor duidelijkheid!

Iedere werkgever is verplicht om zijn medewerkers een preventief gezondheidsonderzoek aan te bieden. De gratis gezondheidsscan geeft je als werkgever meer inzicht in de gezondheid van je medewerkers, zodat u op tijd actie kunt ondernemen.

Kies voor minder verzuim en dus een vitaler bedrijf!
Door een gezondheidsscan uit te voeren wordt direct duidelijk in hoeverre medewerkers stressklachten ervaren en hoe het met hun fysieke gezondheid gesteld is. Hierdoor kan tijdig actie worden ondernomen. Uw medewerkers zitten beter in hun vel en werken met meer plezier, u bespaart daardoor veel ellende en tijd.

Interesse in de scan?

De test neemt 2 uur in beslag voor 25 medewerkers en vindt plaats op uw bedrijfslocatie. Kosten minimaal 10 tot 25 medewerkers € 499,- (excl 21% btw en reiskosten).

Wilt u een vitaler bedrijf? Vul dan dit formulier in. Ik neem contact met u op om een afspraak te maken.

Wie zijn wij?

Lennart Bosschaart
Deze gezondheidsscan bied ik samen aan met Lennart Bosschaart. Lennart is een trainer & coach die zich heeft gespecialiseerd in mentale en fysieke vitaliteit. Dit doet hij door middel van het geven van workshops en individuele trajecten.

Zijn opleidingen op dit gebied zijn oa: NLP-trainer, Coach Multiple Brain Integrations Technics, Systemisch werken, Stress- en burn-outcoach, Biofeedback en Biohacking

Patricia ter Bogt
Eigenaar van PB Lifestyle. Levensstijlcoach: Ik help, stimuleer en adviseer mensen die zich op de juiste manier willen focussen op hun gezondheid. 

Ik kijk naar jouw interne systeem, je darmen, je spijsvertering, je energie-systeem en je hormonen. Alles is met elkaar verbonden. Ik help jou om deze verbintenis weer in balans te krijgen. Ik focus hierbij op beweging, ontspanning en voeding….lees meer.

Detox nieuwjaarsactie

Wil jij met meer energie en ‘lichter’ het nieuwe jaar in? Meld je dan nu aan voor dit nieuwjaarsdetoxprogramma!

PB Lifestyle draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders