Vegan Switch Detox | Ontgiftingskuur - PB Lifestyle

Meer energie, fitter & afvallen?

Meld je dan nu aan voor deze VEGAN SWITCH DETOX KUUR!

Denk jij bij ontgiften en detox alleen aan sappen? Dan laten wij zien dat dit ook anders kan. Wat levert het jou op?

WAT IS DE FITTERGY VEGAN SWITCH DETOXKUUR
Dit is een 10-daagse detoxkuur waarbij je, je lichaam effectief ontgift. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker en fitter lichaam! Vegan Switch is geen gewone detoxkuur, maar ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Daar is uit gebleken dat je beter ontgift door veel plantaardig te eten inclusief een aantal veganistische dagen. Belangrijkste is dat je zorgt dat je lichaam weer meer ruitme krijgt om in balans te komen. Om te zorgen dat jij jouw doelen behaalt, dus ook zeker effectief als je juist aan wilt komen!

VEGAN SWITCH  IN HET KORT?
Het is een kuur van 10 dagen. Eerst bouw je je voeding af naar een aantal dagen 100% veganistisch voedingspatroon. Hierdoor krijg je veel natuurlijke stoffen binnen en switch je de snelheid waarmee jouw lichaam ontgift. Daarna bouw je, je voeding weer op. Daarnaast slik je elke dag speciaal hiervoor ontwikkelde voedingssupplementen die het ontgiften ondersteunen. 

Wat krijg ik hiervoor?

  • 10 dagen online begeleiding.
  • Volledig vegan switch detoxpakket met alle supplementen en een pot Greens die je tijdens de kuur nodig hebt.
  • Een eigen voedingsprotocol, zodat je per dag weet wat je kunt eten en drinken.
  • Je ontvangt een persoonlijke pagina waar jij jouw detox traject stap voor stap kunt volgen, ondersteund met video’s van Patricia.
  • Je bepaalt zelf je startdatum.

ACHTERGROND VAN DE VEGAN SWITCH

Onze voorouders leefden in een omgeving waarin ze perioden geen dierlijke producten konden vangen of verzamelen. In zo’n periode switchten zij naar volledige plantaardige voeding. Zij aten daar dagelijks kilo’s van om voldoende calorieën in te nemen. Daardoor kregen zij ook heel veel vitaminen, mineralen en andere belangrijke stoffen binnen. Plantaardige voeding bevat naast nuttige stoffen ook een grote hoeveelheid lichaamsvreemde stoffen die het lichaam prikkelen om sneller te ontgiften. Zo werden gifstoffen die van nature voorkomen in bepaalde plantaardige voeding, snel uit het lichaam verwijderd.

WIE is patricia?

Leefstijlcoach Patricia, het leven gekregen in Enschede en opgebloeid in Rotterdam. Zij helpt, stimuleert en adviseert mensen die zich op de juiste manier willen focussen op hun gezondheid. 

Als coach helpt zij je aan een zo gelukkig en gezond mogelijk leven met een body & mind dat in balans is! Mooi & Fit met Patries

Detox nieuwjaarsactie

Wil jij met meer energie en ‘lichter’ het nieuwe jaar in? Meld je dan nu aan voor dit nieuwjaarsdetoxprogramma!

PB Lifestyle draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders