Hooikoorts een remedie - PB Lifestyle

Hooikoorts een remedie

Hooikoorts een remedie!

Er zijn veel leefstijl tips die ik kan geven hoe we ervoor kunnen zorgen dat je geen hooikoorts klachten meer hebt (oa histaminevrij). Dit heeft ook ALTIJD mijn voorkeur (oorzaak aanpakken en herstellen), maar helaas merk ik in de praktijk dat dit voor veel mensen toch lastig en moeilijk is, omdat het een heel strikt ‘dieet’ is.

Ik ben daarom gaan kijken hoe ik deze mensen toch kan helpen, zonder er gelijk medicijnen of standaard neussprays bij te betrekken. Vergeet ook niet dat een neusspray verslavend kan zijn!

Uiteraard kijk ik hierbij alleen naar natuurlijke stoffen die dus positief voor ons lichaam werken en niet nog meer schade aanrichten.

Mijn dochter en mijn partner
Zowel mijn dochter die zware allergieën heeft, als mijn partner die altijd heel erg last heeft van hooikoorts, hebben baat bij deze combinatie. Het heeft ervoor gezorgd dat hij nog steeds geen last van hooikoorts heeft, de allergieklachten van mijn dochter zijn nog nooit zo snel verdwenen sinds ze deze combinatie gebruikt.

Een Remedie

De combinatie van KNO spray en zuivere vloeibare (MSC gekeurmerkt) EPA, DHA omega-3 visolie! Zowel ik, mijn gezin, als velen van mijn collega’s hebben hier mooie resultaten mee behaald.

In de KNO spray
zit oa zink: Zink ondersteunt het herstellend vermogen van de slijmvliezen en zorgt mede voor een goede weerstand. Daarnaast werkt zink als anti-histamine, wat dus heel belangrijk is bij een allergie en hooikoorts.

Daarnaast helpt de KNO spray bij heel veel andere huidklachten, maar juist ook nu met de huidige klachten die we ervaren van het coronavirus, dus ook daar gaat het ons positief bij helpen.

Omega-3 DHA, EPA olie
Het immuunsysteem beschermt het lichaam tegen allergieën, maar is tegelijk de oorzaak van allergieën! Hierin speelt de verhouding tussen omega-6 en omega-3 een belangrijke rol. We krijgen vaak meer omega-6 dan omega-3 binnen, wat ontstekingen bevorderd.

Omega-3 vetzuren werken ontstekingsremmend! Dus ook dit helpt bij hooikoortsklachten, maar werkt nu ook zeer goed tegen het virus waar we nu mee te maken hebben.

Daarnaast is er uitvoerig wetenschappelijk bewijs dat een optimale inname van DHA en EPA het risico op oa een hartaanval, een beroerte, een depressie en artritis sterk vermindert.

Het is wel belangrijk dat je voor kwalitatief goede producten kiest, anders werkt het nog niet!

Voorwaarden goede omega-3

  • Vloeibaar.
  • MSC gecertificeerd.
  • Bevat EPA, DHA.

Kamp jij dus al jaren met hooikoortsklachten, allergie, huidproblemen of andere ontstekingen?

Probeer dan deze top combinatie. Ja dat klopt, ik ben er echt heel enthousiast over, omdat ik zelf zie wat het doet en wat het eindelijk oplost voor veel mensen!

Geen verslavende neusspray, geen medicijnen, gewoon middelen uit de natuur. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Detox nieuwjaarsactie

Wil jij met meer energie en ‘lichter’ het nieuwe jaar in? Meld je dan nu aan voor dit nieuwjaarsdetoxprogramma!

PB Lifestyle draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders