Detox / Ontgiften wat is dat?

WAT IS THE VEGAN SWITCH?

Fittergy Vegan Switch is een 10-daagse detoxkuur waarbij je, je lichaam effectief ontgift. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker fitter lichaam! Vegan Switch is geen gewone detox kuur, maar ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Daar is uit gebleken dat je beter ontgift door veel plantaardig te eten inclusief een aantal veganistische dagen. De voordelen van effectief ontgiften zijn:

10 dagenkuur

Het effectief ontgiften met Fittergy Vegan Switch doe je in 10 dagen. Eerst bouw je je voeding af naar een aantal dagen 100% veganistisch voedingspatroon. Hierdoor krijg je veel natuurlijke stoffen binnen en switch je de snelheid waarmee jouw lichaam ontgift. Daarna bouw je, je voeding weer op. Daarnaast slik je elke dag speciaal hiervoor ontwikkelde voedingssupplementen die het ontgiften ondersteunen. Maar ik zeg altijd: die 10 dagen zijn leuk en ook echt heel nuttig, maar het belangrijkste is vasthouden, dus ook je levensstijl aanpassen. 

Wat is het resultaat?

Dave van der Wal en zijn avontuur
Brutaal en een lachebek, altijd oprecht. Zo kan presentator en tv-radio maker Dave van der Wal het beste worden omschreven. Hij heeft inmiddels zijn naam gevestigd als all-round entertainer en variétéartiest! De meesten kennen hem van TV Rijnmond waarin hij oa altijd de laatste loper van de Rotterdam Marathon binnen haalt. Hij is gestart met de kuur en neemt het van dag tot dag op, zodat je exact weet wat je kunt verwachten. Hier kan je Dave volgen.

Kosten
De Vegan Switch kuur kost €149,- en is inclusief begeleiding, persoonlijk voedings- en trainingsprotocol, Vegan Switch suppletiestrip en een pot Greens. 

Ik wil dit ook!
Mail dan naar: welkom@pblifestyle.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Detox nieuwjaarsactie

Wil jij met meer energie en ‘lichter’ het nieuwe jaar in? Meld je dan nu aan voor dit nieuwjaarsdetoxprogramma!

PB Lifestyle draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches