Krachtvasten ACTIE! - PB Lifestyle

Meer spiermassa én minder vet?

Meld je dan nu aan voor deze KrachtvastenACTIE! Nu van €279,- voor €247,-.  

Krachtvasten is een variant op Sportvasten.  Krachtvasten is voor jou interessant als je ervaring hebt met krachttraining en deze resultaten wilt behalen:

WAAROM KACHTVASTEN?
Samen met mij train je in 10 dagen je lichaam de switch te maken van suiker- naar vetverbranding. Dit doe je door aan krachttraining te doen, je voeding aan te passen en het gebruik van speciale voedingssupplementen. Ik stel voor jou krachtvastenkuur een persoonlijk protocol samen die je gedurende 10 dagen volgt. Hierin staat hoe je moet trainen en wat je elke dag mag eten. Na de 10 dagen heb je de switch gemaakt en heb je meer spiermassa en minder onderhuids vet.

VOOR WIE IS KRACHTVASTEN GESCHIKT?
Voor mensen die in ieder geval ervaring hebben met krachttraining. Technisch weet jij heel goed hoe je oefeningen uit moet voeren. Tijdens de krachtvastenkuur doe je namelijk elke dag 35 tot 60 minuten een combinatie van kracht- en cardiotraining met lichte gewichten en herhaalt deze minimaal 20x.

Daarnaast bouw je in 3 dagen je voeding af. Vervolgens ga je 3 dagen sapvasten combineren met lichtverteerbare eiwitten en daarna bouw je in 4 dagen je voeding weer gecontroleerd op. 

Wat krijg ik hiervoor?

  • 10 dagen online begeleiding van coach Patricia.
  • Volledig krachtvastenpakket met alle supplementen die je tijdens de kuur nodig hebt.
  • Een eigen voedingsprotocol, zodat je per dag weet wat je kunt eten en drinken.
  • Je ontvangt een persoonlijke pagina waar jij jouw krachtvasten traject stap voor stap kunt volgen, ondersteund met video’s van Patricia.
  • Ondersteuning via  Signal.
  • Je bepaalt zelf je startdatum of doet mee met de maandelijkse groep (1e week van de maand, mits genoeg aanmeldingen). Dit betekend dat je dus gelijktijdig start, in dezelfde contactgroep zit en op hetzelfde moment samen mijn online consulten/webinar volgt. Je bent dan niet alleen, maar doet het dus samen.

Verschil Kracht- & Sportvasten

Krachtvasten is de pittigere variant van Sportvasten. Waar je bij Sportvasten gaat voor een betere conditie, gewichtsverlies en het verlies van met name buikvet, ga je bij Krachtvasten voor meer spierdefinitie, spiermassa en een lager vetpercentage onderhuids.

De belastbaarheid en ervaring per deelnemer verschilt aanzienlijk, wel staat vast dat deze kuur over het algemeen zwaarder wordt ervaren dan de reguliere Sportvastenkuur. Dit komt doordat de hongerprikkel bij Sportvasten min of meer wegvalt, omdat er op bepaalde dagen helemaal geen vaste voeding meer is, dit is anders bij Krachtvasten.

Ook sport je meer en langer bij Krachtvasten. Je kunt deze
kuur het beste vergelijken met ‘droogtrainen’ of de ‘cuttingfase’. Voor bikkels dus!

Mijn eigen ervaring

Krachtvasten is het enige middel dat mij geholpen heeft om van mijn stress vet af te komen! Ik voelde mij daarna weer kiplekker, ik heb weer meer spiermassa, minder vet en ook echt meer energie. Ook het hardlopen gaat stukken beter dan daarvoor.

Ik vond het makkelijker dan sportvasten, hoewel de meningen daarover verdeeld zijn, is dat bij mij echt wel het geval geweest. Dag 8 heb ik een dipje gehad, maar voor de rest was het super goed te doen.

Ik maak gebruik van deze krachtvasten aanbieding!

WIE is patricia?

Leefstijlcoach Patricia, het leven gekregen in Enschede en opgebloeid in Rotterdam. Zij helpt, stimuleert en adviseert mensen die zich op de juiste manier willen focussen op hun gezondheid. 

Zij is oa krachtvastencoach en helpt je aan een zo gelukkig en gezond mogelijk leven met een body & mind dat in balans is! Mooi & Fit met Patries

door Sportvasten mijn PR op de trappenloop verbroken!
door Sportvasten mijn PR op de trappenloop verbroken!Ivanka
Lees verder
Yes I did it! 3.5kg lichter en 2cm buikomvang armer! Ik voel me heerlijk, schoon en fit! Om eerlijk te zijn zag ik best wel op tegen het sportvasten: 3 afbouwdagen, 3 sapdagen en 4 opbouwdagen en daarnaast ook elke dag 30 min sporten (waar ik dan weer wel zin in had!!) Ik had verwacht dat de kuur heel zwaar zou zijn omdat ik normaal een grote eter ben! Dankzij mijn sportvasten coach Patricia ter Bogt heb ik geleerd de knop om te zetten en ben ik er voor de volle 100% voor gegaan. Ik ben super trots en blij met de behaalde resultaten. Bedankt voor de begeleiding coach Patricia! Ik ga de tips zeker meenemen in mijn levensstijl. Zondag 28 mei heb ik meegedaan aan de trappenrun in de Red Apple Rotterdam, dankzij Sportvasten heb ik mijn PR verbetert EN het ging veel makkelijker!
Ik ben in tien dagen zeven centimeter buikomvang kwijt!
Ik ben in tien dagen zeven centimeter buikomvang kwijt!Aimy Tameris
Lees verder
Ik ben in tien dagen ongeveer vier kilo afgevallen en zeven centimeter buikomvang verloren. Een resultaat om trots op te zijn. CONCLUSIE Over het algemeen zijn de tien dagen mij reuze meegevallen. Er waren wel bepaalde momenten waarop ik merkte dat ik trek kreeg, maar mentaal was ik sterk genoeg om hier boven te staan. De sapdagen gingen ook goed. Ik stond lekker op uit mijn bed, voelde mij uitgeslapen en fit, alsof ik de hele wereld aan mijn voeten had staan. Het was een heel bijzondere ervaring om te zien dat mijn lichaam het zo goed doet met minder/geen eten.
Mijn duurvermogen is aanzienlijk verbetert
Mijn duurvermogen is aanzienlijk verbetertKarel
Lees verder
Ik ben 7 kilo lichter en mijn buikomvang is met 9 cm afgenomen. Het viel 100% mee; de eerste sapdag was wat zwaar, maar minder dan ik had gedacht. De dagen erna voelde ik me steeds beter worden, met name tijdens sporten. Nauwelijks last van honger etc gehad. k fiets al jaren, ik merk echt verschil ten op zichtte van voor de kuur, conditie is echt verbetert.
Ik ben al jaren actief wielrenner, maar dit is voor het eerst dat ik echt verschil merk!
Ik ben al jaren actief wielrenner, maar dit is voor het eerst dat ik echt verschil merk!Henk
Lees verder
Het protocol met alles erop en eraan was erg duidelijk. Ik wist echt niet wat ik van de kuur moest verwachten, maar de sapdagen zijn mij meer dan meegevallen. De begeleiding van Patricia was heel fijn, ze is professioneel en erg stimulerend. Omdat we met meerdere op dezelfde datum zijn gestart is er op haar advies een app groep aangemaakt, normaal ben ik niet zo van de groepen, maar dit was echt wel motiverend en leuk. Ik ben al jaren actief wielrenner, maar dit is voor het eerst dat ik echt verschil merk! Die switch van suiker- naar vetverbranding werkt echt heel goed.
Vorige
Volgende

Detox nieuwjaarsactie

Wil jij met meer energie en ‘lichter’ het nieuwe jaar in? Meld je dan nu aan voor dit nieuwjaarsdetoxprogramma!

PB Lifestyle draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders